Bayramdüğün İlkokulu
BAYRAMDÜĞÜN KÖYÜ BAYRAMDÜĞÜN KÜMESİ MEVKİİ BAYRAMDÜĞÜN KÜME EVLERİ BAYRAMDÜĞÜN ILKOKULU BLOK NO 136 ESKİL / AKSARAY

VİZYON

Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda, çağdaş ülkeler düzeyinde bir eğitim uygulayarak, öğrencilerimizi ve çevremizi bilgilendirmek, eğitimlerini sağlamak, kendileri ve ülkemiz için yararlı birer birey olmalarını gerçekleştirmektir.

MİSYON

Bizler, öğretmen-öğrenci-veli, bir bütün olarak, gerekli saygı ve sevgi çerçevesinde, bütün imkânsızlıklara rağmen, öğrencilerimizin öğrenmeleri, bilgili, başarılı, kendine güvenen bir birey olarak yetişmeleri, 21. yüzyılda çağdaş yaşamın gereklerini yerine getirebilecek beceriler kazanmaları için çalışacağız.

Normal Öğretim

Kaloriferli

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

İlçe merkezine uzaklık 35km´dir. Yollar asfalttır. İl merkezine uzaklık 74 km´dir.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Konya-Aksaray yolundan yaklaşık 8 km güneyde yer almaktadır.Köyümüz düz bir arazi üzerine kurulmuştur.Halkın çoğunluğu tarım ve hayvancılıkla uğraşmaktadır.