Bayramdüğün İlkokulu

Belgegeçer : 03824262076
WEB http://bayramdugunilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Bayramdüğün Köyü Eskil/AKSARAY
VİZYON : Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda, çağdaş ülkeler düzeyinde bir eğitim uygulayarak, öğrencilerimizi ve çevremizi bilgilendirmek, eğitimlerini sağlamak, kendileri ve ülkemiz için yararlı birer birey olmalarını gerçekleştirmektir.
MİSYON : Bizler, öğretmen-öğrenci-veli, bir bütün olarak, gerekli saygı ve sevgi çerçevesinde, bütün imkânsızlıklara rağmen, öğrencilerimizin öğrenmeleri, bilgili, başarılı, kendine güvenen bir birey olarak yetişmeleri, 21. yüzyılda çağdaş yaşamın gereklerini yerine getirebilecek beceriler kazanmaları için çalışacağız.
BAŞARILAR : 0

Saatler : 08:50-14:35
Bağlantı : ADSL (1 Mbit)
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Sobalı
Servis : Yok
Ulaşım : Okulumuza ulaşım özel araçla sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Konya-Aksaray yolundan yaklaşık 8 km güneyde yer almaktadır.Köyümüz düz bir arazi üzerine kurulmuştur.Halkın çoğunluğu tarım ve hayvancılıkla uğraşmaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe merkezine uzaklık 35km´dir. Yollar asfalttır. İl merkezine uzaklık 74 km´dir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :